Vegetarisk lasagne

Mätt som en plätt.. Åt två riktigt stora lasagne-bitar och jag är så mätt!!! Till det så blev det att se lyxfällan.. Väldigt galet eftersom det var en miljonär som hamnat i ”lyxfällan”.. Han hade vunnit på triss 20 000:- i tjugo år, alltså drömvinsten!! Men fort var det gjort så hade han satt sig i en ond ekonomisk cirkel.. Och dragit på sig ett spel beroende hade han också gjort.. i snitt gick 10 000 kronor åt varje månad gick till att spela som då hans sambo inte visste någonting om.. Och inte nog med allt detta så har dem också en dotter på 1 år.. Fy fasen hur vissa ställer till det för sig!! Så därför är det ju bra att självaste LYXFÄLLAN själv hoppar in och hjälper till så att det blir någon ordning i ekonomin.. 😉

IMG_2170 Vi kom nyss in efter att ha varit på Statoil och köpt en ”bollpump” så vi har pumpat upp nå fotbollar osv.. Sedan for vi till fotbollsplanen här bredvid och passa lite, medan Challe sprang runt löst.. Och rätt som det är så börjar det hagla.. Alltså man tror ju inte att det är sant!?!?!?? Nästan så att man börjar tänka vart bor man egentligen.. Hatar fasen vinter å’ snö och allt sånt skit!! Alltså det är ju snart juni och min födelsedag!! Om det snöar på min födelsedag så vet jag fan inte vad jag gör.. Jag tror jag kommer att sätta mig ner och gråta, helt ärligt talat.. 😕 Men nu ska jag ta och kolla igen och beställa nå stuff från Ellos och sedan umgås med min kära och snälla pojkvän.. Som jag tror inte tycker att det är så kul när jag sitter vid datorn!! Kramizz

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *