Stockholm, här är vi!

I morse var det förbannat jobbigt att kliva upp! Jag och Rebecca höll oss vakna på tok för länge. Blev väl knappt 6 timmar och sova, så nu ska man vara uppe till sent inatt. Jaja, får väl se hur man orkar. Föreläsningarna på kryssningen håller då på till 00:00. Åkte med mormor & morfar till flygplatsen då pappi skjutsa mig till dem. Så var endast jag & mormor som sällskapade på planet och mötte upp Moster & Pertti på Arlanda.

Alltså bilden på mormor, är ju bara underbar! Eller alla är fina men mormor tar ju alla rekord i söthet just här. Här innan hade vi varit på designtorget, en mycket najs affär trots att det var dyrt. Men det hör man ju på namnet innan man ens går in. Köpte en ljusstake för 335 kronor + en nyckelring till Rebecca som jag ska visa senare, fulsöt som fasen och föreställer en bajs och kostade 55 kronor! Lunchade på kulturhuset då moster Maria bjöd oss alla på mat, göttigt tack! 🙂

IMG_1729 IMG_1734 IMG_1739 IMG_1744

Flygresan gick sjukt snabbt vi babblade som på hela vägen. Och gissa vem som satt på vårat plan? – Andreas Bagge! Jag tror att jag inte är brydd om kändisar. Men när jag ser dem ”på riktigt” blir jag ändå lite Starstruck, bör komma tillkänna… Samma då vi hade mött upp Jessica & Kicki på Centralen. Jo, vem såg vi inte då? Elin från Fucking Åmål..!?!? Visste inte ens vad hon hette på riktigt då men har kollat upp nu att hon har faktiskt ett namn, haha. Hon heter iallafall Alexandra Dahlström. Kan inte vara kul att bara få heta ”Elin från Fucking Åmål hela livet inte.” Alltså den filmen är ju fasen fortfarande bra, jag älskar den å’ såg den bara här innan sommarn sist! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *