Stugmyyyyyys

I torsdags då jag och pappa kom hit till Åbyn blev det handling & att äta i stugan då faster + Anders var här! Fick mig en kaffe Karlsson + moranisse = bättre än efterrätt, kändes gött det! Sen började vi se ”nya smurfarna” den animerade m. människor, alltså nej tack! Dem var bara för mycket så både jag och pappa somnade, hahaha. 😉

Igår stökade vi på endel och hittade mina kära bokmärken som jag haft borta, trodde dem var borta förgått. Jag blev så glad, har mycket bokmärken = 5 album varav 1 är en ringpärm m. Plastfickor. Mina katt-bokstopp som jag fått under tiden vi bodde här i Åbyn hitta jag med. Som snart börjar närma sig ett 20-årigt liv skulle jag tro. Roligt att hitta gamla grejjer dock blir det inte så mycket gjort då, hehe.

IMG_1583IMG_1587IMG_1607IMG_1700IMG_1591IMG_1624 IMG_1628IMG_1668IMG_1663IMG_1682 IMG_1683IMG_1724IMG_1685IMG_1693

Senare typ vid middagstid kom Rebecca med bussen! Å’ då blev det veg-tacos & att bege sig mot badtunnan pappa köpt och premiär bada för mig & Rebeccas del. Stjärnklart, norrsken, mörkt och -grader i luften och tillslut var vi uppe i minst 40 grader i vattnet, säker mer. Norrskenet var så fint, vilken tur vi hade som fick njuta av det! Badtunnan var najs, hade en lampa i sig som man kunde byta färg på! (Blå, gul, grön, röd, rosa mfl.) Bilderna från badtunnan var inte så bra men skit samma! (På den suddiga bilden kan man faktiskt se att det är norrsken’s-grönt.) Blev en brasa när vi kom till stugan + se dum & dummare 2! Vi var nog trött efter badet så slutade med att jag vaknade och  väckte pappa & Rebecca. Sedan blev det nattinatt! 🙂

Ett svar på “Stugmyyyyyys”

  1. för de första; ÅÅÅÅÅH, va avundsjuk jag blir. låter sjukt mysigt med badtunna å norrsken!!
    å för de andra; smurfarna är ju bra, jag skrattade hela filmen!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *