Tacobar & surrigt värre

Men hallå där! Idag har det varit en rolig dag började med att jag vaknade när alla klev upp! (Ca. 07:00) Å’ kramade om fina lillebror då jag som aldrig hann träffa han igår då han låg och sov. Sen drog han på skolan & Magnus på jobbet. Jag å’ mamma började med en latte och sedan surrade vi 3-4 timmar, tills klockan blev 11:00. Kom på att jag skulle ju för fasen hoppa in i duschen innan vi skulle på Tacobar. Tiden gick så fort så skulle ju träffa Magnus där borta på lunchen! 😀

IMG_1472 IMG_1559IMG_1481IMG_1490IMG_1496IMG_1479IMG_1503

Vi hann då i vilketfall å’ syster-minsta-yster följde också med då hon kom hem från skolan. Mamma bjussade på mat, så tack för det! Lite lustigt tog en ”nachodeluxe” och på den var det hot-sås.. Frågade om jag kunde få medium istället och då säger han i kassan: det kan bli lite svårt.. (utan förklaring!) Jaha tänkte jag, ni har medium men det kan bli svårt!? – Överlevde iallafall även fast det var ”hot” så det var ju positivt. För jag tycker ju som inte om starkt egentligen. Å’ kunde inte låta bli och tänka på Daniel han skulle älska det där stället! (Men nästa gång blir det vi som får dit och äter.) 😉

Middagen bestod av mammas såkallade ”förkylningssoppa” och plättar m. Sylt & grädde, Mums!! Hon har döpt den själv och är en vegetarisksoppa m. Lök, potatis, morötter, ingefära mm. Andra gången jag ätit den och gillar den. Ska pröva göra den sen när jag kommer hem faktiskt! Annars idag har jag shoppat lite.. Leggings, ett fat från rödakorset,2 par silverörhängen, silverdip+ servett så jag kan rengöra mitt älskade halsband som jag använder jämt. Sen har jag å’ Aron varit på TV-spelscafé: cafépåbit, sjukt najs! + att vi för dit igen med Rebecca efter middagen, är ju så kul! Näe, allt från idag! Hejdå & nattinatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *