Framme i Skellefteå!

Packning är aldrig kul men har nog fått med det nödvändigaste ändå! (Laddare, kortet, pass, biljetterna + program för kryssningen.) + massa annat garanterat å’ onödigt i klädesväg med. Varför ska man packa så mycket? Det är väl ångest över att stå där i slutändan och inte ena ha ett plagg att ha på sig..!? Fast egentligen vet man att hälften av det man tagit med kommer inte användas.. Konstigt det där! 😕

IMG_1454 IMG_1460

M & M’s lill-Madde är det som syns på bilden. Hon har blivit så sjukt tam sedan Olle-boy somnade in. En riktig kurr-katt är hon! Som vanligt när man kommer till Skellefteå är det rätt pressat schema. Får se om jag hinner träffa en kompis imorgon jag inte träffat på flera år! Vore kul det. 🙂

Det är så drygt att åka buss men jag är då framme. Har käkat mackor & te så snart blir det att sova. Känner mig rätt trött trots att jag sovit på bussen delvis. Får se om jag orkar se någon serie eller så, dock känns det bara jobbigt att ta bort sminket för närvarande.. Natti

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *