Pizza – söndag

Ursch, vad jag är mätt! Kommer säkert vara mätt till måndag lunch minst.. Hela helgen har bestått av mat! Kände att det blev mycket med pizza ikväll! ( Vi var lata och köpte färdig pizzabotten, annars brukar vi göra den själva.) Har börjat smygpacka inför tisdagen men långt ifrån klar egentligen å’ imorgon efter jag slutat jobba blir det att fara och träna. Tror det kommer att vara skönt på ett sätt när jag väl sitter på bussen på tisdag utan stress, samtidigt som jag kommer sakna Daniel. Ska ju vara borta lite mer än 1 vecka. Typ rekordet tror jag!? (Om man inte räknar distansen sen jag flyttat hit såklart.) 😕

IMG_1434IMG_1418IMG_1422IMG_1437IMG_1433

Blev som att skriva två inlägg idag, är inte så ofta det händer faktiskt. Idag hade jag hoppats på att få vara ute i fint väder. Men inte var vädret som det lovades heller. Har regnat om vart annat + att det blåst sjukt mycket. Så vi for och målade i princip färdigt på kontoret på Folketshus som jag nämnde om tidigare. 🙂

Borde kanske göra nått vettigare än att sitta här vid datorn. Men det lockar faktiskt mer att ta det lugnt. Har ju trots det varit duktig idag här i morse med tvätt & disk. Just nu är det lite konstigt att sitta i vardagsrummet för vi har inget rumsbord då vi ska ta vårat gamla och ”bygga om det”. Men det blir nog ett projekt medan jag är borta för D’ eller väntandes tills jag kommer hem igen! Heeeeeeeeeeeeeeejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *