Sommarflirt

När jag var och handlade nu så såg jag dem här nya risifrutti.. Och jag om någon måste ju testa allt som är nytt!! Så jag köpte denna så kallade ”sommarflirt” och tänkte att vi kunde pröva dem ikväll.. Men jag var så hungrig efter att jag kommit hem så att vi åt upp dem direkt, hehe.. Dem var så härligt somriga så man bara längtar tills det kommer att bli sommar nu alltså!! Men det har jag ju gjort i princip sen förra sommaren, till nästa.. För jag visste ju redan då att vi kommer att få en hel sommar tillsammans jag å’ Daniel, hihii..

DSC_1419

Maten är nu i ugnen och salladen är klar, så nu väntar jag bara på att den ska bli färdig sedan blir det att väcka den här tröttisen som ligger och sover.. Inte konstigt nog att han är trött som jobbat sedan klockan 06.00 i morse fram till närmare klockan 16.00 .. Vi la oss rätt så sent igår faktiskt, jävligt onödigt sent!! Men snart har han semester så då blir det att nattsudda, eller blir och blir? Blir kanske mer tillåtet då.. Har nyss varit ute och rastat skrutten också å’ hundbajs-påsarna är slut också, men jag såg till så han satte sig i ett dike.. Nog om bajs, för nu ska vi ju snart äta!! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *