Pratstund

Äkta pytt var vad det blev till lunch idag dvs, med rödbetor och ägg!! Detta är alltså en ”pik” till laxpytten.. Att man inte kan eller att det kanske skulle vara konstigt att ha rödbetor till den, eftersom att den var så annars kryddad!! Frånsett att jag har käkat så har jag även städat toan, dammtorkat lite, bytt sängkläder å’ släng på en tvättmaskin.. (Sedan har jag ju självklart varit ute med Challe också!!) Även om jag inte jämt skriver det, så ingår det ju i vardagen.. 😉

IMG_2168

Minna har även varit här och druckit kaffe å’ fått sin present.. Har suttit i två timmar å’ snackat både skit och kloka saker, haha.. Näe, men det har faktiskt varit riktigt trevligt med Minna-besök!! Och nu ska jag börja med nå mat, har i princip bestämt mig att det kommer att bli en vegetarisk lasagne med spenat å’ feta ost!! Tycker om rätt mycket att laga mat faktiskt, eller inte jämt.. Men när jag har tid som när jag är ledig å’ så är det rätt mysigt att bara ha mys-middagar som vi då har rätt så ofta!! 🙂

Å’ Challe-kalle alltså finner inge ord för denna lille vännen.. Kryper upp och gnider in sig upp i folks knä.. Lilla ärvisen själv, skulle jag vilja kalla honom ibland!! ”Mitt i centrum ska han va, annars kan det fasen va” det känns som ett citat som han själv skulle kunna hittat på om han nu kunde prata!! haha..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *