Massage & Kantarelltoast

Åh, gulle lilla Lilian.. Fick kantareller när vi var där å’ drack kaffe samt åt någon spännande bakelse!! Så vad ledde inte det till då? Blev kantarelltoast till kvälls framför ett avsnitt av lyxfällan.. Åh, gud så gott säger jag bara.. Kanske säger jag det om allt? Men jag älskar mat så j*vla mycket så att ja, jag vet inte vad jag ska skriva.. (Psssssssst.. På burkarna stod det herr kantarell, hihii..)

Ångest över att jag inte tog med mobilen.. Skulle ju ha tagit nå bilder när vi var där, fasen också!! Men det kommer väl nya chanser, hehe.. Man skäms ju nästan när man såg tomatplantorna där som var över 1,5 meter höga.. Huvva alltså.. Funderar på att plantera nya!! Medan dem gamla får väl bara vara kvar, och om dem inte tar sig får de ruttna!! Men dem tomaterna hette ”vinbärstomater” och dem blir tydligen mindre/lika stora som körsbärstomater.. Värt ett försökt så vitt jag kunde se det.. 😉

DSC_1416

Wow, wow, wow!!! Massage kväll.. Mys, mys, mys.. Köpte en massage olja när vi var i Skellefteå, och så god den är!! Väldigt frisk citrondoft.. (Detta skedde alltså innan kantarelltoasten..) Inga fler detaljer utlovas!! Godnatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *