Balkong middag

Det blev soppa till middag ändå.. Champinjonsoppa.. Sedan orkade jag inte göra nått bröd egentligen.. Men jag gjorde scones, för det går ju lätt och smidigt och behöver inte någon jäsning eftersom det är bakpulver i.. Sedan köpte jag även melon när jag var och handlade så det blev en ”lyxsopp-middag”… Å’ när jag var i BTK sist köpte jag ju med en WB- ost också.. Så den kom ju väl till nytta!! Hur beskriver man den osten då? – Jo, den är farligt god man kan äta skiva efter skiva utan att tröttna, stark smak å’ som nämnt riktigt god.. 😉

IMG_2164

Idag kom ma’ gitarrbok i posten.. Dock, bara den ena för den andra var restnoterad.. Fasen varför just den första bok, borde ju vara tvärt om, haha.. Jag menar dem är ju som i ”svårighets grad”.. Aja, det kommer väl att gå bra ändå antar jag.. Sedan blir det nog att beställa nå grejjs ifrån Ellos också fick ju en sån jäkel i posten med.. Men det är ju inget ovanligt!! Jag menar Ellos skickar väl ut ca. 2-3 gånger i veckan känns det som.. ”Affärsidé: Dela ut massa rabatter och halv lura folket”..

Nu ska vi fara till Minna å’ dricka kaffe.. För hon har fyllt år!! (D’s kusin..) Skulle ha farit dit i lördags egentligen då alla andra var där men då jobbade jag.. Typiskt alltså.. Ändå helgen som jag skulle ha jobbat nu maj-juni.. Aja, nu ska vi dra!! Hejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *