Pytt i lax

Bad Daniel att köpa pytt i panna när han skulle fara och handla.. (Någon dag sedan..) Pratade senare i telefonen: ”Nu har jag varit och handlat men jag köpte lax i pytt istället för pytt i panna.. ville pröva nått nytt!!” Haha.. Aja, hursomhelst har jag då suttit och ätit denna Lax i panna nu.. Och vad kan man säga, älskar man oxpytt så gör man och då vill man inte ha någon lax i panna!! Men nu är det testat.. Men tror dock att jag ätit det förut någon gång.. Men enligt Daniel skulle det vara en ”NYHET”.. Men vem vet kanske kommer lite senare till Tärna? 😉

Klurar på någon middag, men har inte riktigt bestämt mig.. Måste hursomhelst dra och handla, eller antar att det inte finns så mycket grejjs hemma i kylen.. Kanske blir det någon soppa och nått gottigt bröd till? Funderar på att baka något faktiskt.. Synd bara att jag inte har någon ”assistent” går ju så mycket lättare och smidigare då.. Men men.. Det får vi se om hur det blir!!

IMG_2156 IMG_2162

Angående våra tomater så går det inte så bra för dem.. Dem har stannat i växten, undra om dem är gröna samtidigt som dem är döda!! Men nu är det halvkrig mellan jag å’ D.. För igår såg jag att han hade flyttat sin tomatplanta på ett annat ställe medan min fortfarande stod kvar där i skuggan!! Så nu som då syns ovan på bilden så har jag tagit in min å’ ställt den i fönsterbrädan i köket och gjort som ett litet ”växthus” och vad mer har jag gjort!? – Joo.. Jag matade i med massa tomat-frön och vattnade på rejält.. För vad hade Daniel gjort då: Jo, efter jag märkte att han hade flyttat sin så sa han.. ”Alltså jag har inte vattnat din..” Det var droppen!! Så nu hoppas jag att mina kommer att ta sig.. Eftersom att vi alltid tävlar, så hoppas jag att jag kommer få den första tomaten och inte Daniel, HAHA!! 😀

Nu är man då ledig i en vecka ganska exakt.. Fasen vad skönt!! Undra vad jag å’ Challe ska hitta på för nått.. Men idag känner jag inte för ett nått faktiskt utan vill bara vara!! Sedan ska vi betala räkningarna också, fy fasen.. Alla pengar försvinner ju.. J*VLA HYRAN!! (Samtidigt som jag älskar lägenheten..) Hyran hade ju lätt fått vara 3000 kronor billigare som en normal lägenhet.. Men är det nybyggt så är det väl.. Men det är ju som ändå i tärna dock ändå centrala tärna, hahaha.. Så det är väl det ändå ”måstet” att göra idag..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *