Eurovison kombination ostbricka

Hej! Alltså igår var jag så trött så jag knappt visste vad jag hette.. Hade jobbat från 10.00 till närmare halv nio på kvällen.. Men det blev ju bättre när jag kom hem och duschade och gjorde mig klar!! För sedan kom Daniel’s pappa och hämtade oss enkom för att vi skulle kunna dricka vin, hihihii.. Så det var ju snällt!! Alltså måste bara hämta min cykel nu j*vligt snart.. Så vi kan börja cykla för det är ju inte sådär jätte långt heller dvs, till Tärnafors!!

När vi var i Skellefteå så for vi på ”Sonjas delikatess bod”.. Som då ligger i närheten hos mammi.. Också köpte vi tre ostar till D’s mamma å’ pappa.. Sedan hittade vi även några ostar som vi ville ha själv!! Man fick ju provsmaka där och sedan berättade hon ju om osten, så man blev ju som såld bara på det!! Men det roliga med det här var ju att vi inte visste att dem skulle ha ostbricka.. Så vi fick ju ta del av å’ äta av dem där delikatesserna också, hihii.. 😉

DSC_1410 (2) DSC_1413

Alltså jag var ju inte sådär trött i början.. Men sedan mot slutet så oj, oj, oj.. Men jag gjorde ett fel faktiskt: För jag ”råkade” lägga mig ner i soffan.. Så då är det ju lätt att man somnar, men jag vaknade som till när jag såg att Sverige faktiskt vann!! Fasen vad kul alltså.. Och jag som innan bara satt och sa till Daniel, att vi måste ju fara till Globen och se nått alltså vad som helst vill bara se hur stort det är osv.. (Har aldrig varit dära..) Och sedan vinner hon!!! Nästa år GLOBEN!! 😀

Nu ska vi se lite Svenssons.. Och äta ”Onion rings” fasen vad goda dem är alltså, men nu snart får det bli slut på detta gluffsande.. Å’ sen blir det att sova, wiiihoooopps!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *