Kära Tärnaby

Hemma, hemma å’ hemma.. ÄNTLIGEN!! Vi for från Skellefteå i morse faktiskt. När vi äntligen kom fram hit till tärna blev det som bara in i lägenheten ut igen och sedan fara till jobbet som då började klockan 12.00.. Blev lite småstressigt eftersom att vi drog på Statoil innan vi lämnade Skell, bara för att köpa varsin macka, kaffe å’ sedan blev det även en bonnie’s-päron!! Körde i en rapp fart skulle jag vilja kalla det, men det hör väl ändå inte hit? 😉

Uppvaknandet imorse var ju lagomt kul, för att D’ hade ställt väckaren och i samband med att ha flög upp ur sängen så drog jag tillbaka honom å’ han stretade bara emot.. Hahahaa, och varför blev det såhär då? Joo, det är så att det sitter en typ av hylla ovanför sängen och jag ville inte att han skulle slå huvudet i den, för det är inte första gången som han gjort det när vi sovit där hos mammi.. Och efter denna händelse började ju båda bara att skratta å’ skratta.. Och vad händer när Daniel ska ta ur laddaren ur väggen: Jo han böjer sig ner för att dra ur laddaren och sätter sig i princip i papperskorgen som står där inne!! Och det fick ju inte precis ett slut på detta skrattande, utan blev bara mer hysteriskt.. Alltså detta ”gästrum” som vi sover i är väldigt litet alltså.. Måste ta kort på det nästa gång vi far till Skell-hell, HAHAHAAA!!

IMG_1977

Jag hittade nå resväskor faktiskt på stan, men det fanns inte hemma i färgen så det skulle ju såklart komma in idag då, bara för att vi skulle fara hem!! Men ska se om inte pappsen kanske kan köpa och lägga ut för dem och ta hem dem till han.. Jätte härliga resväskor faktiskt, sedan det bästa av allt med dem var ju eftersom att det är ”märkes väskor” så har dem även 5 års garanti, så det är ju hur galet bra som hest!! Börjar bli lite små bråttom, för snart måste vi ju packa!! Hohoo..

Förövrigt så har denna jobbdag gått rätt så fort och känns så underbart att vara hemma.. Och Challe är hemma också!! Är alltid så härligt å’ träffa han när man varit ifrån honom några daga, hihiii.. Har nu suttit å’ käka dem här Nacho-chipsen som varit på reklamen nyligen, och dem var så sjukt goda.. (tydligen calorisnåla också..) REKOMMENDERAS STARKT!! Men vad hjälper det om dem är calorisnåla om man i princip ändå sitter och trycker i sig en hel creme fraish till dem, hoohohoo.. Men nu blir det att snabb gå ut en sista sväng med voffsen å’ sedan lägga sig för att sova för imorgon är det jobb som gäller och sedan blir det nog att dra till Tärnafors å’ se lite schlager.. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *