Hemma i Tärnaby!

Kom till Tärnaby i måndags, (Rätt så sent). Först nu har man kanske kunnat landa någorlunda. Blev att fara till Tärnafors och äta sillmiddag. (D’s föräldrar är i Norge så vi hade FF, hahahaa.) 😉

Knappt packat upp… Det är så drygt, så det lär nog ta några dagar till! Bläää.. Hatar både att packa samt packa upp, vet ej vad som är värre faktiskt. Men fatta vad sjukt mycket grejjer man har nu? Både London + Burträsk + Skellefteå. Sedan alla saker som man köpt på 3 hela veckor. Näe, nu får det vara slut på mitt gnäll. Har ju faktiskt fått ha det bra och kommit utan förkylning å’ annan sjukdom. Så nöjd ska man vara som fått vara frisk! 🙂

IMG_9448 IMG_9451 IMG_9472

Tacomys har vi också hunnit med ikväll. Det är nått som vi pratat om redan första semesterveckan, haha. Men klart det är mysigt å’ gott med tacofiesta framför tv:n till en film, vem tycker inte det liksom? 😀

Nu i veckan innan jobballvaret drar igång blir det att tälta. Har ju fått så fina presenter av pappa: Tält, trangia å’ en termos. Blir säkert super! Jaja, det är en dag i mårr’n å’! Hejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *