Släktträff 2015

Sist jag var på släktträff var man ju inte sådär stor. Å’ tänka sig nu i år så har till och med lillasyster Rebecca hunnit fylla 18 år. Jassii, tiden går fort som vanligt den ja. Jag & Daniel tog på oss att laga maten vi skulle ha = pastasallad m. kyckling å’ dressing till lunch m. bröd samt rostbiff m. potatissallad å’ sallad till middag. (Alla på släktträffen tog med vad dem själv ville äta = enkelt.) Blev lite sång, någon musiklek, tipsrunda å’ sen började folk äta jättetidigt för att dem hade småbarn! Själv var vi ju inte hungriga så vi väntade till mycket senare å’ då åt vi allt på samma gång typ, vi tog vad vi ville ha av allt typ! Funkade det med. Jag gjorde minipajer med jordgubbar till efterrätt å’ bjöd. (favorit i repris, gjorde ju såna på midsommar fast då använde jag hallon.) Supergoda å’ mycket litet socker är det i dem också, perfekta helt enkelt! 🙂

Tyckte ändå det var lite väl många torrbollar på släktträffen om man får säga så. Jag menar att det inte var så många som stannade kvar mot kvällen, många for ju redan efter att släktkortet var taget ungefär.. Men vissa hade väl som nämnt innan barn = typ förståligt. Men att syrran å’ hennes kille drog så jäkla tidigt var fan trist alltså. Å’ vi som hade taggat denna släktträff så länge å’ att vi alla skulle få ”festa”.. Men, jajajaa!! Pappa var ju lite rolig tidigare när jag frågade: hur känns det här då, att alla är här då? (Eftersom pappa köpt logen som släktträffen var i.) Svaret blev: Ja, om man får säga det med ett lite modernt ord: RANDOM! Hahahaaaaa, det var kul det Christer-pappsen! 😀

IMG_9080IMG_9089IMG_9098IMG_9172IMG_9212IMG_9218IMG_9230IMG_9236IMG_9153IMG_9150IMG_9156IMG_9266IMG_9271IMG_9262IMG_9227 IMG_9412IMG_9365IMG_9322 IMG_9291IMG_9374 IMG_9344

Den lilla gubben på bild med pappa & på bilden med jag å’ systrarna är Ingvar. Pappa köpte huset av Ingvar för några år sedan. Men han bor fortfarande kvar, han är hela 91 år gammal och äldsta man på släktträffen. Enda sedan vi var små har vi varit och hälsat på honom, han har haft massor med katter= alltid kattungar då man kom dit. Fått choklad av han har vi också fått vid varje tillfälle. Alltid har han letat fram någon chokladbit ibland ute, eller i bilen.. Alltid samma sak har han sagt: vänta så ska ni få choklad jag tror jag har någonstans.. Chokladaskar har vi fått också väldigt ofta. (Oftast kring högtider) En gullig liten gubbe det där som man alltid tyckt om.

Förresten är Mirro alltså min å’ Daniels katt den sista katten från han.. Som pappa hittade på hans gård när han var en pytte-liten kattunge utan mamma så pappa tog hand han. Sen eftersom att pappa är allergisk å’ började känna av han. Så frågade han bara: vill ni ha en kattunge? Mer oplanerat kan det inte bli, vi for och kollade på han sedan drog vi på Rhodos 1 vecka och när vi kom tillbaka så bestämde vi att vi tog honom, så då slapp han hamna på djurhem å’ kom till oss och fick en kompis Charlie-voffsen. Så det var den historien. Tack å’ hejs för denna släktträff! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *