Liiiiiite Burträsk

Ätit gott å’ grillat även denna vecka! Sommar å’ grillat = underbart å’ jag som älskar lax. Hahahaa, alltså bilden här under på igelkotten. Den var ju helt galen, när man lockade på den så kom den jag tänkte inte att det var möjligt så ropade på fler som sedan kom ut så fick det bekräftat. Han var ju hungrig å’ på bilden nedan när Jessica klappar den med jackan bara sekunder efter högg den fast i jackan så J’ hade dragkamp med igelkotten. Jag höll på skratta ihjäl mig, såg förbannat kul ut.. (Tur det inte var hennes finger/hand.) Se bild på vad han orsakade på jackan med tänderna. 😕

Alltså jag vet inte varför jag tagit så lite bilder.. Jag å’ Daniel har ju haft myskvällar på balkongen m. vin å’ jordgubbar, allmänt bara hängt där då jag tjuvrökt sedan semestern börjat, käkat nattbiffar som jag översaltat.  (Då vi bott i en lägenhet själv i pappas hus.) Sedan har vi också varit och fiskat abborrar å’ käkat till frukost med pappa! Näe, fy vad irriterad jag blir på mig själv att jag tagit så lite bilder, BLÄÄÄ!!

IMG_9043 IMG_9045IMG_9056IMG_9068IMG_9429IMG_9424IMG_9439IMG_9432IMG_9072

Åbyn, åbyn kära mitt åbyn.. En plats jag älskar som ligger nära mitt hjärta! Denna lilla plaskpöl: tjärn har man badat i tusen gånger säkert sedan man var liten. Å’ man tröttnar inte heller. Har hunnit bada 3 eller 4 gånger sedan vi kom hit tror jag. (D’ har också badat.) Kusiner, kusinbarn å’ faster Veronica såklart! Charlie har också fått simma lite. 🙂

Påtal om Charlie han har då skrämt slag på matte här i veckan så fy.. Det har ju varit så grymt varmt så jag tänkte att han skulle få bada. Gick just nedanför pappas hus till en brygga som var helt trasig typ mitt av. Men sen när jag släpper Charlie i kopplet så springer han bara och hoppar i och börjar simma efter ett par ankor. Sedan ropar jag tillbaka han så då simmar han inåt. Men problemet är att han valde att simma på sidan av bryggan så han tog sig inte upp. (kanten var så hög, då bryggan var trasig som sagt.) Han hoppade å’ försökte ta sig upp å’ for under vattnet när han inte orkade hålla sig kvar. Medans jag försökte få honom att simma in mot land istället för att ta sig upp på bryggan. Hände säkert 4 gånger att han försökte tills han började gnälla. Då insåg jag hjälp han kommer fan inte att ta sig upp han dunkar!! Så jag klev i med kläder över midjan och räddade min lilla älskade Charlie. Huvva, vad hemsk det var.. Aldrig varit så rädd över min lille-knodd. Men väl uppe vid gräset började han direkt busa som han alltid gör då han blivit blöt: rulla sig å’ fnatta. Å’ jag blev ju typ sur på han, här har jag hjärtat som slår i 110 samt att jag är skakis å’ har midje-badat.. Och Charlie tycker att det ät kul? 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *