Långnäsudden’s dagar

Efter att vi kom från London så var vi i Burträsk i två dagar för att återhämta oss. Vi var ju så trött och slut så det inte gick beskriva. (Å’ det var samtidigt som jag var överspeedad. Fast det gick ju som över och återgick till trötthet det med.) Men hursomhelst for vi till M & M’s stuga och var där i nästan en vecka. När vi kom dit var alla och kollade på fotboll då Magnus spelade. Så vi var själva där i stugan ett tag.. Å’ denna stackars stora groda höll jag på trampa ihjäl, jag blev så rädd så jag skrek. Jag skulle bara gå bakom stugan och kolla vart Olle-boy’s grav var. Å’ då hoppade den här framför mig: AHHHHH!!!!!!

Käkat mycket grillat, underbart!! Har sagt/skrivit det förut det är så lyxigt att komma ”hem” till middag å’ familjestund, mums å’ mys! Har även hunnit vara och sett Magnus matcher då det var turnering i beach-fotboll, Emrik spelade också så där var vi och hejjade!! Alla syskon samlade hela som halva, händer inte så ofta faktiskt: Edvin, Emrik, Aron, Jessica, Rebecca å’ jag! (Och med respektive = Daniel då såklart + att Jessica har skaffat pojkvän = Nickolas.) 🙂

IMG_8804IMG_8812IMG_8834IMG_8819 IMG_8833IMG_8822IMG_8838IMG_8841IMG_8899IMG_8929IMG_8857 IMG_8921 IMG_9024IMG_8948IMG_8941IMG_8952IMG_9018IMG_9022IMG_9031IMG_9039

Badat i havet har vi gjort iallafall: Jag, Daniel, Rebecca å’ Aron. Kallt som fasen, men typ ändå värt det nu har man ju som hunnit det med, haha. Men nog var det trots det varmare i vattnet tillslut än vad det var i luften, blåste ju så kallt! Så blev en ”After beach” som mamma brukar göra med dricka å’ chips!! (Men det gäller bara för dem som badat, hehe.)

Gav lillebror upplevelser tillsammans med mig när han fyllde år. Typ: Äta på Subway, gå på bio- du väljer filmen, 1 godispåse i lösvikt med choklad, spela tv-spel på cafè på bit, spela minigolf osv.. = Stora syster bjuder på allt! Å’ Då valde Aron att använda presentkort bio: Så det blev att se minionerna, var sådär den filmen! Dumma mej 1 & 2 är ju mycket bättre, men det blir väl så när minionerna slår sig fria från deras orginalfilm. Tro det eller ej men det kan faktiskt bli för mycket av dem, hehe. Käkat räkmacka på Furugrund’s hamncafè m. Aron, mamma å Magnus har vi också hunnit. + att vi varit på loppis i Byske å’ på karamellfabriken! I övrigt har vi typ nästan shoppingförbud sedan London, jäklar vad pengar det gick där… Shiiiiiiiiiiiiiit alltså!! Tackar långnäsudden för fina dagar, typ bara 1 dag det var regn tror jag.. Hejs!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *