London’s resumé

Fy, vilken natt vi haft på flygplatsen. Hemskt med väntan då flyget gick 07:00 på morgonen. Har varit uppe sedan 09:00 dagen innan, så kan meddela att jag var så trött så att jag somnade innan planet lyfte. Jag vaknade precis när planet lämnat marken å’ trodde då att planet kraschade, så det var obehagligt. (Det bör ju förklara hur trött man var, hyfsat bra tycker jag..)

Det här har ju som varit min första ”City-resa”. Om man inte räknar med alla gånger som jag varit i Stockholm osv. Men Stockholm är ingenting i jämförelse med London. Mängder av folk överallt å’ gator. Trots det fick vi bra kunskap om tunnelbanan + bussarna. (Hehhee, åkte endast fel två gånger med tunnelbana. Alltså vi gick ner i gel underground.) Men man lärde sig ju som eftersom! HAHAHHAAA!! Bilderna på Daniel är tagna just efter att vi packat ihop allt på hotellet. Jäklar så glad han ser ut, så glad har han nog inte varit sedan vi kom hit! 😉

IMG_8793IMG_8794IMG_8795

Londonbor är trevliga på riktigt! Man har ju hört att dem ska vara det men, att uppleva det är en helt annan sak. Direkt om dem går in i en/knappt nuddar en så säger dem: I’M SORRY + att jag vet inte hur många som frågat oss: ARE YOU LOST?, CAN I HELP YOU?, ARE YOU OK GUYS? Trevliga typer, men undra hur borta vi egentligen såg ut? Men klart man ser vilsen ut när man letar gatunamn på dem höga husen som dem har.

Vi bodde ju i Ilford= förort och det kändes. När man satt på buseen in mot stan märkte man hur man bara kom till finare å’ finare områden. Hotellet hade skavanker, halvdålig städning, var lyhört, rummet var litet. Men det var billigt, så sammanfattningsvis så var det värt ändå. (Men såhär i efterhand hade det varit guldvärt om det inte behövde ta minst 40 minuter att ta sig till självaste stan.) Men hursomhelst så tillägnade vi i princip ingen tid på rummet då vi var ute minst 10 timmar/dag. 😀

Slutligen vill jag meddela! London är dyrt + inget ställe man far till för att få lugn & ro utan tvärt om. Var så uppspeedad då vi kom hem och det är jag fortfarande. Så nästa resa vi kommer fara på kommer att vara en ”Relax” har vi bestämt = varmt ställe i helst två veckor med sol, bad å’ goda drinkar! Så hejdå för denna gång London å’ tack för oss! Även om jag låter nedlåtande i stressen, så har vi inte sett klart allt vad London har att erbjuda. Men som sagt tack för denna gång! Hejdå ♥

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *