Buckingham & Hyde park

Nu idag har det varit vår sista dag här i London-stan, för imorgon far vi hem. Varit uppe sedan ca. kl. 09:00 och tog oss därefter in till stan.

Var på Fish & Chips jakt i flera timmar för att finna ett traditionellt stånd, men icket fann vi det.. Gick iallafall till Hyde Park & igenom, var fint. Letade vi oss mot Buckingham palace, typ tråkigaste någonsin när vi kom dit? Såg endast två vakter som patrullerade + två poliser. Sjukt mycket folk och man fattar egentligen inte varför, vad är det att se egentligen? I vilket fall var flaggan på topp= Drottningen var hemma. (Ungefär som att se palatset på bild, inte mer märkvärdigt.) Men nu har vi då varit där så, check! 😉

IMG_8674 IMG_8679 IMG_8691 IMG_8696 IMG_8706 IMG_8715 IMG_8722 IMG_8725 IMG_8735 IMG_8743 IMG_8749 IMG_8751IMG_8776 IMG_8777 IMG_8782 IMG_8784 IMG_8786 IMG_8788

Därefter var man hungrig och fortsatte letandet efter mat. Tanken var då inte att vi skulle hitta någon dyr restaurang… Hamnade på en pub där vi satt och drack 2-3 öl var på tom mage, så det kändes blev typ full. Letade ytterligare lite grann men trött som vi var så blev det att återvända till samma ställe å’ äta + dricka mer öl. Men vi fick våran Fish & Chips även fast det inte blev i tidningspapper! 😉

Det var så fult för första ölen vi beställde tog både jag och Daniel London Pride, men min öl nr. 2 ville då ville jag pröva en annan.. Så tog någon annan som hette något med London. Sedan visade det sig att jag tagit fel öl så jag satt och drack samma öl som innan, medan D’ satt & gottade sig åt en iskall öl! Och det märktes ju typ inte föränn över halva ölen.. Alltså vi har haft typ 30 grader hela veckan, sjukt varmt å’ då går det också grymt fort att dricka öl kan jag meddela! 😀

Hem till hotellet igen efter en fullspäckad dag. Nyss duschat, packat å’ tömt rummet på shopping! Så nu blir det att börja röra oss till bussen mot Stansted flygplats. Eller rättare sagt att ta tunnelbanan m. packningen till Stratford och sedan bussen. Klockan är nu över 23:00 på kvällen å’ nu ska vi hem. Ska ändå bli härligt: borta bra men hemma bäst.. Woop-woop!! Så nästa inlägg jag skriver Blir först på hemmaplan, byebye London!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *