Tussauds & Musikal

Woop-woop! Idag har vi varit på Madame Tussauds, var kul! Trodde att det skulle vara fler ”kändisar” där än vad det var, samtidigt som jag trodde det var mindre. Då kan man ju fundera på hur det skulle kunna gå ihop? 😕

-Jo jag hade ingen aning om att dem visade film i 4D + att man fick åka en ”minitaxi”= karusell. Fast egentligen var det ju stor ”sport avdelning” = ej så intressant varken för mig eller Daniel som inte precis är sportnördar.

IMG_8564 IMG_8566IMG_8574 IMG_8576 IMG_8578 IMG_8579 IMG_8584 IMG_8588 IMG_8595 IMG_8596 IMG_8657IMG_8669IMG_8642IMG_8612 IMG_8672 IMG_8758 IMG_8759

Innan vi for på Madame Tussauds drog vi och letade mat.. Och då kan man ju även här undra, vadå letade det finns väl mat överallt i London? -Men när man vill äta gott+billigt är det inte alls enkelt. Vi tillsammans har då aldrig kommit under 20 pund när vi ätit = 260 svenska kronor. Men i vilket fall hittade vi Pizza hut som vi käkade på, var jävligt god pizzabuffé & pastan där var inte heller helt fel! 😀

Efter Madame Tussauds var man hungrig igen.. Orkade inte lokalisera oss så långt annat än mot Her majesty’s theatre, där bredvit blev det att fika. För kvällen bestod nämligen av att se musikalen: Phantom Of The Opera som pappa bjöd oss på. Fantastiskt bra. Så nu har man gjort det också: sett musikal i London på Her majesty’s theatre, check! 😉

Köpte ett program samt att vi även köpte varsitt vinglas i väntan på att släppas in i salen. Var fint där som jag tänkte mig med röd-klädd-sits + gulddekorer överallt. Har varit en superbra dag idag fast lång så nu blir det att sova, Godnatt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *