Kvällsmat

Ursch.. Vad man mår, kanske som  man förtjänar. Vi satt ju uppe igår ute på innergården och drack och myste på. När vi mer eller mindre var klara kom det två personer från Indien som vi började småprata med. Hipps-vipps var kl. 04:00 och man hade förstört en heldag… 🙁

Vi som hade massa planer som gick rakt i kras! Men en sak är säker, att sömnen man fått idag har behövts. Vi har ju varit ute varje dag i minst 10 timmar. Så det var nog bara gött med en paus egentligen. Åt på en kinarestaurang här i Ilford till lunch, inte alls som kinamat hemma, så sisådär för den. Inte värt pengarna alls, stor besvikelse…

image
imageimage

Men nått som inte var en besvikelse var att senare på kvällen/natten for in till stan och åt en supergod middag. Jag tog hamburgare & D’ tog Entrecote + att vi beställde lökringar, hur mysigt som helst! Restaurangen heter: Gar funkel’s. Typ godaste hamburgaren jag ätit, helt perfekt & såklart hemmagjord. 😀

Måste bara lägga till en grejj här mot slutet. Jag var ju hur trött som hest efter vi varit på den där urdåliga kinarestaurangen. Så det blev att sova i ca. 3 timmar för mig där mitt på dagen. Men nu till saken D’ var så gullig efter att jag har pratat om hur sugen jag varit på melon i några dagar.. Så for han och köpte melon då medan jag sov + att han lånade köket på hotellet för att dela den i bitar. (= Jag har inte köpt melon för att vi inte har saker på rummet att kunna fixa den.) Näe, allt från detta gulli-gull! Byebyeeeee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *