M & M’s World + PRIDE

Jasiii, som rubriken lyder vi har alltså varit på Pride, haha. Eller rättare sagt vi skulle se en musikal, men det var så förbaskat mycket folk i stan. Så det har vi skjutit upp till måndag.

Ramlade då in på ”Pride-festival” (Utanför Picadilly Circus..) Där det var mycket folk, kändes som hela London var där och visade sin support i utstyrsel. Det var så fränt att se alla butiker/restaurangers engagemang m. flaggor, ballonger och annat i Prides-regnsbågs-färger.  😀

IMG_8415 IMG_8424 IMG_8430 IMG_8456IMG_8439 IMG_8440IMG_8450IMG_8453IMG_8483IMG_8464IMG_8443 IMG_8460IMG_8503IMG_8529

Käkat pizza har vi gjort idag + att vi for på  M & M’s World och shoppade prylar för över 600 kronor. Turistvarning?? – Kanske, hehe. Vi köpte iallafall en musmatta, sparbössa m. godis, plastkasse samt en T-shirt + skål till Daniels pappa som fyllt år. Han gillar M & M’s = Kul present. Bilderna därifrån talar kanske för sig själv! 😉

Dagarna här flyter verkligen ihop, så därför känns det skönt att dokumentera här på bloggen eftersom var vi gjort. Har det superbra i denna stressade miljö, hehe. Bussarna har vi också lärt oss som jag nämnt här tidigare. (Typ, Daniel mest.) Just nu sitter vi och myser å’ pratar på våran innergård på hotellet. Som varit en före detta lekplats= har varit dagis här i byggnaden tidigare. Sitter och dricker cider & öl. Välförtjänt så som vi promenerar runt. Förresten tror jag ändå att vi dricker för lite, fast kanske vatten dårå! Näe, detta var allt från denna Lördag, Hejs!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *