London Eye

Fredag idag och i stan märkte vi att stämningen var på topp. Hursomhelst hade vi i våra planer att fara på Madame Tussauds. Men efter att vi var framme insåg vi att det var sjukt mycket folk som köade… Så det blev ett nytt beslut = att vi skulle till London Eye istället. Men först en bit mat just intill Madame Tussauds. Jag tog sallad å’ Daniel valde en burgare. 🙂

Efter idag har vi blivit proffs på att åka buss, haha!! Tog oss till/från Waterloo utan bekymmer för att åka London Eye, shit, vad högt man var! Vilken utsikt det var, verkligen ingenting som man ångrar. Så nu äntligen har man sett Big Ben! (Såg den dock påvägen hit på bussen, menmen.) 😉

IMG_8168IMG_8171IMG_8222IMG_8253IMG_8225IMG_8307IMG_8298IMG_8293 IMG_8304 IMG_8328 IMG_8333IMG_8351

Hittade en matmarknad i Waterloo där vi köpte: Ankburgare m. cheddarost + ankfettsfriterade pommes. Var gott, men ”ankskinn” är ingenting för mig. Men pommes’en gick bara fint m. aioli. Köpte även en vegetarisk liten sak att dela på, satt där och njöt i en park, underbart! 🙂

På hemvägen blev det att fara på Primark och byta ett par shorts som D’ köpt som var för stora!! + att jag hittade en affär typ som Lagerhaus, fast den hette tiger, mycket kul affär! Köpte kortlek, fia m. knuff å’ lite smått. På väg från Waterloo kom det värsta långa cykel-tåget, tog aldrig slut! Så bussarna stod still i ca. 15 minuter. Det stod ca. 5 bussar på rad som inte kunde ta sig fram. Dem blev less tillslut och ställde sig och tutade som galningar! (Men efter ytterligare minuter i väntan tog det tillslut slut, se bild.) Vi hade ju inte bråttom så vi tyckte bara det var kul vi, hehe.

+ En randomgrejj vi hann ju gå på en pub där i Waterloo med som hette: The Wellington. Blev öl för D’ & svensk cider för mig, haha.. Typiskt!? Dags att avrunda, har haft en superdag med god mat å’ allt! Godnatt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *