Fish & chips å’ Primark

Herregud var vi promenerat över två mil, typ tre? Lokaliserade oss fram med Gps/googlemaps för att vi skulle hitta idag. Men vi gick massor med kvarter för långt. Men att vi fått se mycket! Våra fötter lär ju vara döda imorgon!! Tillslut efter vårat vilse-gående stannade vi på ett cafè och köpte energi. I form av drickor, vatten, bakverk & fruktsallad.. Fräscht som fasen var det & mysigt! 🙂

Blev en sväng på British museum så nu har vi varit där med. Kanske inte sådär överdrivet intressant för oss, men ”mumierna” var coola, hehe.

IMG_8109IMG_8093IMG_8096IMG_8104IMG_8098IMG_8102IMG_8131IMG_8144IMG_8113IMG_8147 IMG_8155 IMG_8160

Fish & chips på finare ställe har vi ätit. Jäklar så gott, helt sjukt! Mycket mat fick man också! Typ bland första gångerna jag tvingas lämna mat för att jag inte orkat. Mår ju dåligt att behöva slänga mat.. Både ute på restaurang & hemma. 😕

Primark letade vi oss fram till och shoppade. Oj, vad mycket dem har, nästan så att man inte kan tro det. (Förrän man varit där.) Näe, wow vad kul det var att shoppa! Blir dit igen en annan dag . Å’ det stämmer att det verkligen är billigt! 😀

Efter shoppingletande och lite förvirring, blev det att sätta oss på en bar och ta varsin öl, svalkar gott då det är varmt! Vi har ju sjukt fint väder och jag har bränt mig som satan på mina axlar/hals/bröst = HELT RÖD! Näe, nu blir det att gotta på rummet med godis! Byebye

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *