Framme i London!

Idag (onsdag) kom vi hit till London och landade i Stansted. Nu är ju inte det den största flygplatsen, och det tackar jag för. Nog stort ändå liksolm, hahahaa. Tog sin tid att hitta rätt. Men att vi hittade, yeeeeey! Hade inte bokat någon transfer till hotellet, så blev att läsa/leta oss fram. 🙂

IMG_8079 IMG_8092

Angående Ryanair så förstår jag varför det är så ”billigt”. Dem har ju extra avgifter för jävlar allt! Vi checkade in två väskor och det blev 1600 kronor + att vi valde platser= 250 kronor. Sedan väl på flygplatsen så hade vi tydligen inte ”checkat in” trots att vi fixat bagaget. Näe, fyfan! Vad dem bara har krånglat till det i onödan. Eller i onödan? Är nog uträknat detdär.. Blev ca. 500 kr/var för att få ”checka in på flygplatsen”. Var flera andra som inte ”checkat in” som också fick betala för att ens åka med, bläää!!! Det är uselt.. 😕

Vårat hotell ligger i Ilford är litet å’ slitet. Sedan så ligger det 17 km ifrån London city. Så nu blir det att räkna ut vilken den bästa vägen är att fara till staaaaaaaan! Känns jäkligt spännande/kul och se vad London har att erbjuda. Fish & chips samt öl har vi ju som koll på, men resten! Heeeeeeeeeeeeeeeeeejs 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *