Välkommen semester!!

Äntligen, så är det semester!! Eller egetligen inte föränn på måndag så så börjar min 4-veckors semester, ljuvligt. Kändes så förbannad bra idag efter att jag kom hem från jobbet, vilken lycka! Blev att fira med en cider på balkongen och röka pipa, haha!! 😀

Så nu hoppas jag på en underbar sommar med hyffsat väder, vill inte ha massa regn. Eller vem vill det egentligen förutom naturen? Fast ibland kan det ju också vara rätt skönt som omväxling till massvis med sol typ 30 grader. Men det blir var det blir.

IMG_7800 IMG_7801 IMG_7881 IMG_7908 IMG_7930 IMG_7933

Far ju också till London som nämnt med min Daniel, så det blir nog fint och nu till helgen kommer delar av min släkt hit och firar midsommar med! Snacka om vilket väder vi haft nu i två dagar, underbart! En riktig myshelg ska det bli, kommer garanterat att uppdatera hur min helg varit. Aja, allt från nu……. SEMESTER!

Köpt nytt smink har jag gjort också, alltid är det Lumene som gäller för mig, tycker dem är bra då dem har lite miljötänk/ eller rättare sagt tar vara på naturen och inte trycker in en massa skit i mascaran tillexempel. Tycker det är perfekt att beställa från Lyko med gratis frakt osv.

Och varför springer då Charlie runt i fingerfärg? Har en tankte om att tatuera in hans tassar till hösten. Så detta projekt som syns på bilden är bara testing skulle man kunna säga som sedan kommer till att ske! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *