Totalt packad

Goddagens!! Idag blev det mys-frukost på balkongen som jag gjorde. Blir sista frukosten på hemmaplan nu på ca. 3 veckor. Känns både skönt, stressigt å’ jobbigt på samma gång. Det värsta som finns är ju att packa, huvvaligen. Men, glömt är glömt! Oftast har man ju med sig på tok för mycket kläder å’ saker i vilketfall. Vad mer att säga? Blev köttfärssås till middag också, (våran favorit.) Näe, hoppas bara på fint väder nu när ledigheten börjat från och med idag å’ 4 veckor framåt. 😀

IMG_8067 IMG_8069

Hahhaaa, ful rubrik.. Har inte varit packad idag inte, utan bara packat innan våran Londonresa samt även Skellefteå-tripp nu i sommar. Eftersom att vi inte kommer att fara till Tärna efter vi kommer från London, utan stannar där. Har varit en seg dag som tydligen börjar lita mot sitt slut nu när vi ska gå och sova och vakna tidigt imorgon för att fara iväg då vi har besiktningstid kl. 08:50 imorgon i Storuman. Jäkla ombesiktning men tur man har en blivande man som kan det där med bilar å’ fixa. Näeeeeeeeeeeeee, godnatt! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *