Lördag m. Lennart

I Lördags blev det Tapas-kväll med Lennart. Drog på konsum och köpte en massa goda grejjer för att sedan fara hem till oss och laga mat och dricka gott. Blev lite blandat som: chiliräkor i olja, supersalt potatis, aioli, mozzarellasallad, quisedillas, oliver, inlagd paprika, bireost, olika ölkorvar, parmaskinka å’ lite annat smått.

IMG_6852 IMG_6861 IMG_6862 IMG_6876IMG_6875 IMG_6880

Mycket trevligt i vilketfall och så gott. Tror att alla höll på äta ihjäl sig nästan, haha. Näe, men vi åt och åt. Precis som Tacos och andra plockrätter så är det ju oundvikligt att sluta äta föränn allt är borta från bordet. Jobbigt men ändå så jävla sant. Blev småtrötta också, så det tog ett tag innan vi vaknade, haha!! Två personer kom hit sedan drog vi på fjällbyn..

Längesen jag var där och det var så mycket folk alltså, inte direkt man är van & ordningsvakter var det till och med. Sedan såg jag även någon polis där lite senare. Kändes inte direkt som att man var i lilla Tärnaby. Byebyeeeeeeeeeee

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *