Saffranspasta m. Lax

Slutade tidigt igår och gick och gick till och med å’ handlade på min lunch allt för att jag ville göra en mysmiddag tills Daniel slutade jobba. Var så sugen på att äta lax så det finns inte = mycket sällan vi äter lax då Daniel typ aldrig vill äta fisk med mig. 🙁

Men nu tog jag saken i egna händer och då blir det fisk, typ min favorit? Eller vadå min favorit, jag älskar ju mat så jag har väldigt många favoriter egentligen. Äter ju exakt allt frånsett: Innemat, orgnan, blodrätter och sånt. + Griskött i alla former, sedan äter jag inte heller korv av något slag, spelar liksom ingen roll om det så skulle vara vegetariskkorv. Sen äter jag nog fasen allt, finns nog inte en grönsak som jag inte äter heller, kanske att man inte knaprar i sig en chili? Stark mat är heller inget för mig.. För det första för att det är starkt å’ för det andra det tar ju bort saken från allt annat kan jag tycka. 😕

IMG_6519 IMG_6526 IMG_6528 IMG_6533 IMG_6541 IMG_6546 IMG_6555 IMG_6564 IMG_6590 IMG_6597

Hursomhelst.. Efter jag slutat jobba vid två-tiden kom jag hem å’ började med att göra en superenkel pizzadeg utan jäst, så det var bakpulver istället. Så sjukt enket så man kan inte ana det. Ungefär som att knåda ihop deg till pinnbröd. Sedan hade jag som förbestämt att jag ville göra småhjärtan till snittar. Så fram med pepparkaksformen och stansa ut efter att jag kavlat ut den så tunt jag bara kunde, sen blev det gräddning! Blev mycket fina och höjden på dem blev helt okej också. Sedan var det bara att garnera mina hjärt-snittar. Tänkte att jag skulle göra något nytt med lax och googlade runt efter insperation. Hittade inget nytt med lax som jag fastnade för, men däremot en pastasås med saffran..

Blev helt jäkla underbart, nästan det godaste jag ätit, älskar saffran ju! Näe, fy vad gott det blev. Så blev en kväll dethär också med gottiga förrätts-snittar till vin. Senare efter middagen blev det att göra en ”acnekillermask” jäklar den satt hårt och mjuk blev man efter att man använt den. Sjukaste masken någonsin den stelnade så hemskt så att man knappt kunde röra ansiktet å’ halvont gjorde det att ta bort den också, haha.. Så dethär var allt från fredagen!! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *