Middag på fjället

Käkat middag ute på fjället gjorde vi igår, som var Daniels utmärkta förlag. Var härligt det! Slutade jobba ca. 14:00 så efter det for vi upp på fjället och Charlie följde med. Härligt väder var det ute, så lungt och skönt att bara vara där. Vi åt sovas m. rödlök å’ svamp i pitabröd m. smaksatt cremefraische¨å’ sallad. Mumsigt värre!! 😀

IMG_6793 IMG_6797 IMG_6798 IMG_6802 IMG_6806 IMG_6809 IMG_6810 IMG_6814 IMG_6817 IMG_6819

Charlie som har varit skoterrädd, var rätt så lugn denna gång. Var nästan stolt över han. Eller det är klart jag var, innan gick det knappt få upp han på skotern. Han sitter då stadigt i ens knä när man kör. Han gillar inte att sitta på sitsen tror det burrar där allt för mycket. Var då mysigt att komma ut, dock blev det fort kallt när solen började smyga sig neråt.

I Övrigt känns det som att jag är i en svacka eller någonting. Känner mig nere å’ deppad och vet inte riktigt varför egentligen.. Oftast brukar jag känna sådär vid Oktober-November. Som en höst-depriton nästan. Men nu i höst klarade jag mig undan den. Så den kanske kommer nu? Näeee.. Jag vet faktiskt inte är inte kul i vilketfall, Bläääää… 🙁

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *