Skellefteå – Piteå

Varit i Skellefteå nu i fem hela dagar. Var trevligt det! Men nu ska jag inte göra detta inlägg allt för långdraget. Åkte iallafall buss i torsdag med Charlie 04:40 så då är man ungefär framme vid 11:30 i Skellefteå, perfekt ju + att det inte är så mycket folk på bussen den tiden å’ sen är det ju najs när man slipper åka fredag och söndag då är det ju som mest folk. Är som bara skönt att vara mer eller mindre själv på bussen! 😉

Fått hinna träffa klasskompis Annie som jag gick med på gymnasiet, mycket trevligt var det. Blev att fika på Espressohouse och prata massor, inte träffats på några år nämligen. Sen har jag även träffat Isabel som har fått en dotter, (fast hon är ju 1,5 år nu.) Vi träffades och vilken sötis lilla Ellen var. Har inte träffat henne innan, bara sett bilder. Men vilket charmtroll alltså. Vi for i vilketfall på Stig’s och därmed fick jag min älskade räkmacka. Fick prata av oss en stund så det var mycket värt det, mysigt. (Se bilder på goa’ Ellen.)

IMG_6703 IMG_6716 IMG_6736 IMG_6744 IMG_6753 IMG_6765 IMG_6769 IMG_6773

Vad mer att berätta? Jo, har ju fått kvalitetstid med mina kära syskon, fast Jessica var ju i Stockholm såklart. Jag, Aron & Rebecca for då och spelade tv-spel på ”cafepåbit” tror jag det heter å’ fikade också. Ett jäkla massa fikande blev det i Skellefteå måste jag säga och jag som försöker vara nyttig… 😕

Lördagen spenderades i Piteå då mina mostrar fyllde år, (dem är tvillingar.) Ojj, så kul det är att få vara med när släkten fyller år. Är ju sällan det passar in då man bor i Tärnaby. Min moster Maria har rätt så nylingen flyttat till Piteå, så vi var där och åt gott.. Fast eftersom vi är så många rymdes vi inte hos dem, utan det blev kvarterslokalen!! Men sen blev det en titt på lägenheten som hon och Pertti köpt. Dollarstore hann vi också med innan vi for dit. Dock rymdes inte alla i samma bil så jag lånade pappas bil så Rebecca åkte med mig dit. Men det gick ju bra det med! På Dollarstore blev det att köpa massa frön som sedan ska planteras på balkongen. 😀

Ojj, det börjar bli långt detta inlägg som skulle bli ”kort”? Aja, söndagen spenderades med pappa i Burträsk hos farmor och farfar. Sen blev det även en sväng till pappas hus i Åbyn och där blev vi sittande länge och bara pratade. Härligt! Avslutningsvis for vi på Max och åt tog en kycklingburgare med onyttigheter å’ mjölk. Det är som min nya grejj att dricka mjölk till hamburgare, shit vad gott det är. Näe, allt från Skellefteå, heeeeeeeejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *