Hjärtans & First Aid Kit

I Helgen var vi i Umeå för en myshelg då det var alla-hjärtansdag! Sedan såg vi då också First Aid Kit på fredagen som var jäkla bra. Underbart att äntligen ha sett dem! Jag är ju ingen “konsär människa egentligen” med dem är ett av få band jag faktsikt känt att jag vill se. Då är jag mer en “trubadur-gillare”. Vi bodde på Hotell Comfort Winn, så det var ju mer än perfekt avstånd till Folketshus, hade vi haft fönstret åt rätt håll hade vi sett det, hehee.. Är ju det hotellet som ligger “ovanför” nyaste gallerian Utopia. Så under är då bilder från konsären, även från hela helgen å’ hotellet såklart! 😀

Lördagen blev en riktig shopping-dag för min del, som då var en julklapp jag fick av Daniel. “En hel shoppingdag utan gnäll” Helt underbart och den skötte han snyggt också!! Vill ha fler sånna presenter och förnya garderoben, var kul det. Sen blev det även en klocka och pysselgrejjer till min scrapbooking. Så nu gäller det bara att framkalla mer bilder så att jag kan scrappa-vidare! 🙂

IMG_6258 IMG_6260 IMG_6267 IMG_6290 IMG_6296 IMG_6300 IMG_6306 IMG_6327 IMG_6353 IMG_6354 IMG_6370 IMG_6372 IMG_6382 IMG_6392 IMG_6394 IMG_6403 IMG_6404 IMG_6410 IMG_6419

Vi hade ju tänkt fin äta på fredagen då vi skulle se First Aid Kit, men vi hade som inte bokat bord och sedan kändes det stressigt att hinna “findela en flaska vin” innan. Så det blev Max-hamburgare, men det var då jäkligt gott tog en fiskburgare med massa onyttiga tillbehör, mums! Däremot på lördagen for vi på “Eastern palace” och åt buffèn där och den är ju bara för underbar. Var inte så mycket folk där= inget skrik och liv. Vi for dit vid ca. 20:00 eller så. Men problemet med buffè som vanligt är att jag alltid äter för mycket, för det är ju så gott! Så sen mådde jag nästan illa över all mat, men det gick över så pass att vi drog på hotellets egen restaurang och drack drinkar, var trevligt det!

Vad mer att säga? Jo, hotellet det var ju något ny teknik där man var tvungen att sätta i sitt “nykelkort” åt vänster dirket när man kom in på rummet. Innan vi fattade det alltså… Är man trög eller? Jajjaa, var då bra rummet dock mycket mindre än på bilderna man såg. Ett minus för våran del var att det inte var någon minibar trots att det stod. Vi brukar oftast köpa med egen dricka att gotta oss med på hotellet, så det gick inte att kyla något där inte!! Men tanken är väl inte att man ska ta med egen dricka heller, hahaa!? 😉

Allt från denna Umeå-tripp sammanfattar den som mycket god å’ lyckad. Sen var vi ju förbi Emelie i Vindeln och hälsade på å’ Emila kom även dit så träffade henne söndag. Så Tusen tack till Emelie som ställde upp där i sista sekund och tog hand om Charlie. Då det blev kris på hundvakt’s fronten. (Vi skulle ju ändå hälsat på Emelie i vilket fall.) Aja, detta allt från denna sväng, Heeeeeeeeeeeeeeeeeejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *