Mixat m. snickerskakor

Hejhå-Hejhå imorgon far jag å’ Daniel till Umeå för att ha en myshelg med shopping, god mat och ”konsär” av First Aid Kit. Har länge velat se dem och jag å’ D’ har pratat i omgångar om att det är ju ett band som båda vill se å’ nu fick vi då chansen då det blev ett super läge. Det fula är att jag såg detta vid jul å’ tänkte boka men då fanns det inga biljetter. Sedan kollade jag förr-förra helgen och då fanns det, så snacka om tur vi hade att någon avbokat. Ska bli jäkla kul! 😀

Grönt te sägs ju att det ska vara mättande. Beställde lite olika sorter här förra veckan som kom för några dagar sedan. Blandade tesorter två gröna, ett vitt samt ett rött. (Alla syns på bilden nedan å’ ekologiskt ska det vara!! EJ ATT FÖRGLÖMMA.) 😕

IMG_6191IMG_6220IMG_6257IMG_6234IMG_6176IMG_6193IMG_6215

Kände mig sjukt krasslig här i början av veckan så preppade med vitaminer, Kan Jang, gojjibär, proviva å’ andra nyttigheter då jag var sjukt rädd att bli sjuk innan helgen. Hade jag inte varit desperat å’ känt mig hängig hade jag ALDRIG lagt ut 300 kronor på detta! Men snacka om det hjälpte.. Denna underbara härliga Kan Jang = Helt otroligt! Älskar den verkligen. Hade en klump i halsen i början av veckan och nu är den borta och känner mig inte varm eller hängig på nått vis, så stort tack ska den ha! Så nu slipper jag vara sjuk i helgen, underbart. 🙂

Nytt bankkort har jag fått också med bild på mina små Mirro & Charlie, varav därför har jag klippt av mitt gamla bankkort. Sjukt nött å’ jävligt var det som det syns. Stickat klart mina tjocksockar till mig själv har jag också gjort, börjar ju nästan kunna detta nu. Sen har jag även varit och shoppat mer garn för 300 kronor, så nu blir det mass-produktion-tjocksockar ett tag framöver, hahaaaa…!!

Gjorde snickerskakor här i veckan till Daniel, som är det godaste han vet i kakväg.. Då han inte alls är någon tårt-kaks människa som jag. Han är mer en chips å’ dipp typ. Snickerskakor är ju farligt hemskt gott så jag har faktiskt ätit ett gäng jag med, trots att jag försöker hålla mig undan. Men nu i helgen ska jag gotte-äta utan att tänka på en ända kalori. Först på måndag blir jag sträng med mig själv igen. (Och det längtar jag inte till.) Så nu blir det att njuta av denna go’a helg som det kommer bli, mys-pys å’ kram för snart är det alla hjärtans dag! Heeeeeeejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *