Kraschade potatisar

Varit ute och åkt skidor både lördag-söndag ca. 30 minuter vardera. Känner mig rätt så nöjd, woop-woop!! Så nu gäller det väl bara att hålla i det också att försöka åka 2 ggr/vecka. Får se om det blir ut och gå på fjället med D’s mamma imorgon. Sen är det jobbhelgen som väntar å’ sen är det bara kvar två helger tills vi far till Umeå! 😀

IMG_6111 IMG_6120

Hipp-Hipp Hurra!! Idag fyller syster Jessica 22 år, så stort grattis till det. Tänka sig att i år fyller man själv 24 år, börjar snart närma sig hälften till femtio, hemskheter också. Men att det känns att man är vuxen och vilka beslut man måste ta och dyra beslut också. Mer om det senare när det hörs mer.. Woopiii- Woops!!

Fått fisk av en jobbarkompis som blev fredagens goa’ middag med kraschade potatisar, rödlök, limesås och sallad. (Det som syns på bilderna.) Mycket gott bör medges. Är väl ungefär det jag har att skriva om för nuet. Å’ grattis igen nu blir det att fara och handla go’ middag, Heeeeeeeeeeeejs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *