Nytt stickprojekt!

Hej där fredag här! Då var det helg igen.. Å’ kallt är det också – 28 ute, BLÄ!! Men det får väl bli en städdag idag kanske. Var inte alls pepp på det, men ja. Slut batteri är det också på systemkameran och när jag skulle ladda märkte jag att den var borta.. Så den är glömd i Skellefteå sedan i julas. Men ska få låna Minnas laddare så jag inte behöver vara helt utan ström tills jag då far dit/någon kommer hit och hälsar på. Funderar dock på att fara en helg i Februari dit, men vi får se. Eller iallafall i Mars! Vi ska ju till Umeå i Februari över alla hjärtans dag ju kom jag på och bo på hotell, så blir nog lite knappt om tid! 😉

IMG_6051

Näe, så jag är lite sur över kameraladdaren.. Men det var ju bra att den inte var borta för alltid heller utan att den var hos pappa. Igår var jag på ”LR- party” och det är då ett smink/hälsokostföretag kan man säga. Dem hade massa grejjer som ex. Aloeveraprodukter både krämer å’ drycker, smink, parfymer å’ andra grejjer. Var kul det och lära sig lite nytt om sminkning fick man också göra. Sen nu i slutet av januari är den en som ska ha Tupperware-party så får se om det blir att fara dit. Har aldrig varit på nått sådant så det skulle säkert bli kul. + att jag har tänkt länge att jag vill köpa en ”multi-kanna”/tillbringare, tycker dem är så fina å’ praktiska. 😀

Ja, ovan på bilden är då mitt nya ”stick-projekt” som ska bli en tubhalsduk/fuskpolo som det hette. Har rivit upp å’ stickat fyra gånger nu,  så nu jäklar gäller det att vara uppmärksam. Sen blir jag så förbannad också när det inte blir som jag tänkt, det är verkligen en konst det där. Nämen, det var nog allt från nu. God helg!

Ett svar på “Nytt stickprojekt!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *