Helgen’s blandning

Har varit en lugn och go’ helg. Varit hemma och lagat go’ middagar med Daniel, beställt pizza, skotrat på fjället, spelat Age Of Empires och bara varit. Underbart härligt! Idag är det då måndag och jag är ledig. Ska fara till Tärnafors och promma med D’s mamma. Sen hade jag kanske tänkt försöka städa ur ett skåp om jag orkar och göra ordning kring scrapbook-grejjer å’ annat pyssel. Igår var vi bjudna över till grannen som fyllde 77 år på tårta. Och jag då som ska vara nyttig, ja vad gör man? Åt då en tårtbit i vilketfall.. (Blev en onyttig dag igår med både tårta+ pizza, huvva!!) Ässsssch, nya tag och skärpning! 😀

IMG_6043 IMG_6048IMG_6065IMG_6044 IMG_6064IMG_6058 IMG_6085IMG_6088IMG_6091IMG_6072 IMG_6076

Alla bilder jag lagt ut är från helgen fast missade ju att skriva att vi drack vin till matlagningen. Mycket trevligt att laga mat då tillsammans, hihii. Fredagen’s middag bestod av världens goaste ”älggryta” från fina steken som var så mör och underbar. Lördagen’s middag blev pastagratäng med kyckling å’ massa gott. Vad mer att berätta? Sitter och drömmer om att åka utomlands med mitt hjärta till Kroatsien, så vi får väl se vad det blir.  Men det snurrar då i tankarna ganska kraftigt kan jag meddela.

Sen nu i veckan blir det jobb tisdag-torsdag sedan var det helg igen.. Och vad ska man då hitta på? Tror det bara blir en lugnstäd-helg med mest troligt god mat och mys då Daniel också är ledig. Men det återstå att se vad vi kan tänkas hitta på! Heeeeeeeejs

Ett svar på “Helgen’s blandning”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *