Liiiiite uppdatering

Hejhej!! Har ju lärt mig stickat tjocksockar av Ingrid som jag jobbar med. Gjorde ju ett grå/svart par till Daniel som han fick i julklapp men nu är det min tur. Håller på med att sticka ett par tjocksockar till mig själv med garnet som syns på bilden här under. Har gjort den ena socken klar så nu väntas bara nästa!! Är faktiskt rätt så kul då man fattar nått, eller fattar vad man gör och sedan ser att det blir ett resultat av det hela. 😉

Kan ju berätta att jag ska börja scrapbook:a nu i år och har fått hem massa saker som jag beställt så det ser jag sjukt mycket framemot. Sen har jag också tänkt att jäklar nu i år ska jag bli bra på gitarr, så har beställt ett paket som kommer med posten varje månad ”lär dig spela gitarr”.. Så det blir ju spännande!

IMG_5999 IMG_6021IMG_6034IMG_6006 IMG_6039IMG_6037

Att bli WWF-fadder är nått som jag har känt länge att man skulle ha bidragit till/blivit dårå. Så nu i år tänker jag gå med och skänka 100 kronor varje månad. Känns toppen det! (Borde kanske dock fundera på att pension-spara också, men det får bli lite senare.) 🙂

Pepparkakshuset mosat och bortkastat! Tog inte en bit ens.. Försöker som ha en fri månad här nu i januari och inte äta sött. Går bra måste jag medge, så det känns gött!! Vi har också köpt nya lampor till vardagsrummet nu när adventsstjärnorna åkte ner i källaren, blev fint det. 😀

Nått att se framemot? – Jo, jag å’ Daniel ska fara till Umeå i Februari en helg då jag ska få min julklapp= ”En shopping dag med Daniel utan gnäll, hihii..” Gulligt! Bo på hotell 2-dagars å’ äta gott och sedan på söndagen då tänker vi svänga förbi Vindeln och träffa Emelie är planen å’ hennes lilla vovve Elsa. Ser framemot att träffa Emelie igen en härlig person är vad hon är. Detta var allt för nu, Hejdååååååååå

Ett svar på “Liiiiite uppdatering”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *