Gott nytt 2015!

Känns härligt att det är nytt år. Känns bara som nya möjligheter för min del! Detta år kan inte bli sämre än förra faktiskt. Inte en chans.. Inte för att det varit jätte dåligt, men min pappa har varit sjuk.. Så det har varit det sämsta med detta år som varit, jävligt jobbigt. 🙁

Fick en trevlig Nyårsafton som vi spenderade i Tärnafors med D’s föräldrar. Så gott-gott-gott!! Sillar, älgstek, laxrullar å’ klägg som vi tog med= (romröra innehållande: creme fraisch, rom å’ rödlök.) Älskade det så sjukt då jag var liten.. Eller det gör jag fortfarande! På en rostad macka är det oslagbart mot mycket. 🙂

IMG_5806IMG_5810IMG_5807IMG_5823IMG_5827IMG_5831IMG_5864IMG_5872IMG_5883IMG_5820

Raketer såg vi också, var ganska mycket för att vara här. Charlie är inget fans av raketer, han fattar väl ingenting stackar’n men han är inte rädd så han darrar. Utan skäller och viftar nervöst på svansen typ.. 😕

Blev ett lungt nyårsfirande med go’ mat som jag redan nämnt. Jobbade både Nyårsafton + nyårsdagen. Men att det kändes skönt att slippa vara bakis och börja det nya året och må sämst i och med å’ förstöra en hel dag. Inte för att vi hade tänkt fara ut ifall jag inte jobbat heller, vi kände att vi som bara ville ta det lugnt.

Näe, njut av bilderna å’ gott nytt år till alla! 😀

 

Ett svar på “Gott nytt 2015!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *