Älgburgare m. bröd

Godmorgon! Solen skiner ute, värsta höstvädret! Får se om det blir att fara ut med Emelie och plocka rosenrot senare idag. Men först ska det då bli Skilda-världarmys med Daniel & hamburgare-rester från gårdagen’s gotterier!! 😀

IMG_4282IMG_4290IMG_4311IMG_4314IMG_4319IMG_4304IMG_4326IMG_4335

Som jag nämnde i förra inlägget så skulle vi då göra hamburgare. Nu snackar vi alltså om hamburgare från grunden, det enda som saknades skulle då vara att man inte skjutit älgen själv, (fast det har ju Emelies pappa i och för sig gjort.) Dressingen rörde jag ihop & bröden, strips å’ självaste burgaren fixade vi! Var då mycket kul, men ack att det alltid tar 100 gånger längre än vad man räknat med, blev en sen middag. Fast det är ju jag å’ Daniel van ändå, hahaa.. 😉

Har tänkt länge att jag skulle ha gjort hamburger-bröd och det blev så uppenbart nu i veckan.. Då Emelie pratade om att hon hade så mycket älgfärs hemma! Jag å’ D’ är ju helt mattokiga och inte skulle väl sig en älgfärs från förra året kunnat klara sig till nu? Vilken lyx.. Så därav idèn till denna kväll. Underbart trevligt & gott som avslutades med film varma hjortron å’ glass! Goooooo’ lördagen! Sveeeeeejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *