Paltfredag

Idag är det lördag och det firar vi inte med lördagsgodis!! För nu är det färdigt med det ännu en gång. Men nu har jag på riktigt bestämt mig att gå ner i vikt. Mår ju fan dåligt, mer än så tänker jag inte gå in på det. Men hursomhelt så var jag ledig igår och bara hade typ världens lugnaste välbehövliga-dag. Mycket skönt var det! Gjorde inte nått speciellt egentligen utan som sagt tog det lugnt & stökade på här hemma samt såg en film. Sen blev det att göra palt i stort sett innan D’ kom hem från jobbet!! 🙂

IMG_4261IMG_4259IMG_4264IMG_4265

Jag fattar inte… Hur kan palt vara så gott? Jag vill inte leva utan palt.. Synd att det är lite halvdrygt/jobbigt att göra då man varken har annat än rivjärn och sina händer att arbeta med. Annars skulle man nog orka göra det lite oftare än dryga 2 gånger/år som det har blivit för oss iallafall!! 😕

Ikväll kommer Emelie hit till oss och vi ska laga hemmagjorda hamburgare på älgfärs & baka hamburgerbröd. Kommer bli super-kuligt-gott! Sen blir det väl att dricka lite vin med då jag har en box som är över samt öppnad. Sedan vi var i Burträsk och träffade Malin. Men Shiiiiiiiiiit vad gott det här ska bli nu ikväll… Go’ kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *