Segeltur & övernattning

Hej!! Nu igår kom vi hemifrån Norge. Då vi varit där två sov-nätter. Få se vad blir det nu då i dagar? Från tisdag-torsdag i vilket fall. Under dessa dagar har vi upplevt sol i princip endast tisdagen, annars har det regnat, åskat och varit rätt så kallt. Men  ack vad fint det är alltså, särskilt på kvällarna då det börjar bli mörkt å’ sådär! 🙂

Har aldrig sovit i någon båt förut och det gick bara bra det. Sedan har jag inte blivit sjösjuk heller inte för att jag blivit det någon gång tidigare men. Men vilken storm det blev å’ jag då hostig och halverst febrig höll mig bara under däck. Medan Daniels morfar och han styrde och skepp å’ hojj vad det gungande i båten! Men jag gillar det typ ändå. Inte alls rädd som många tydligen kan bli. Var gött å’ bli vaggad!! 😉

IMG_3899IMG_3903IMG_3904IMG_3916IMG_3926IMG_3928IMG_3931IMG_3942IMG_3945IMG_3951IMG_3953IMG_3958IMG_3959

Fiska har vi också gjort, så nu har vi massa torskmiddagar i frysen! Och D’ som satsade på en kveita/hälleflundra som det heter i Sverige. Men icket det, men vi måste ju bara tillbaka och fiska mer. Det är ju så kul och vore ju kul att få se en flundra annat än på affären i charken. Är lite sur över att kameran la av pågrund av batteriet, fyyyyyyyyyy. Har lite bilder på mobilen men orkar inte lägga ut dem här utan dem finns på Instagram istället! Stackars D’s mormor som inte kunde följa med för att hon brutit foten! 🙁

Näe, nu blir det att packa inför Skellefteå då vi ska dit idag. Å’ Charlie hänger också med såklart! Ska bli superkul att Daniel följer med också för engångs-skull, eller iallafall en längre sväng. Blir ju alltid så tajt annars, men åh vad skönt med semester!! Byebye

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *