Östanbäck’s dagar

Har varit i Skellefteå nu sedan måndag-morgon. Eller kanske mer rättare sagt och skrivet i Östanbäck hos mamma i hennes nya ”hem” = deras förra stuga! Så nu ska dem bo där är tanken om dem nu får vintervatten, om det nu går igenom! Har haft underbara härliga dagar där. Så Härligt! 😀

IMG_3774IMG_3780IMG_3787IMG_3789IMG_3800IMG_3819IMG_3806IMG_3811IMG_3820IMG_3832IMG_3836IMG_3839IMG_3844

Har umgåtts massor med mina fina syskon. Vi har ätit glass, badat, spelat minigolf, åkt kanot, badat voffsarna och bara göttat oss!  Sen har jag och Rebecca varit ute i gummi-båten och flutit runt i timmar. (Rebecca har även begravt möss som katterna tagit, samt en ekorre som luktade lik och måste legat ett tag. Se bild!) Känner bara för att skriva en sak alltså, shiiiiit så underskattat det är att få mat och då menar jag ”när man bodde hemma.” Det finns ju inget bättre än att komma hem till föräldrarna man blir ju så bortskämd. Som ”förr” också skriker dem- MAT!! Då var det ju nästan jobbigt att man var tvungen att sätta sig vid bordet, för att man hade ”annat för sig”. Sånt man inte uppskattar när man bor hemma alltså, hemskheter! Har ätit så j*kla gott dem här dagarna och stackars Daniel har varit hemma och varit sjuk och typ inte ätit någonting.. 😕

Näeeee, som man kanske förstår har jag haft det hur bra som helst å’ det är underbart att ha semester! Helt fantastiskt. Nu får bilderna tala för resten tror jag. Så nu hoppas jag bara att det kommer vara lika underbart väder när jag och D’ kommer tillbaka hit när han får semester! Så hejdå för nuet..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *