Första semesterdagen

Idag är det fredag och är min första riktiga semesterdag! För nu har jag nämligen semester i 4 veckor. Känns jäkligt konstigt fast bra samtidigt såklart! Hehe.. Sen har jag ju betald semester, näe känns helt underbart, men som sagt lite konstigt också! 😉

IMG_3767 IMG_3771

I förrgår kom Ikea-beställningen våran som har krånglat och jävlats. Så nu har vi fått våran malmbyrå & lite annat smått som galgar, förvaringsgrejjer, två pallar å’ lite sånt. Så byrån byggde Daniel ihop igår på hans lediga dag, så nu återstår det bara för mig att fylla den med saker och tänka smart därtill vad som är mest praktiskt..

Charlie är ju i Skellefteå nu eftersom att jag ska dit på söndag är tanken. Eller rättare sagt var tanken, har blivit tjaffs i helvetet sedan dess.  Så anledningen att Charlie inte följde med mig hem, var att han skulle slippa åka så mycket buss i denna värme. Men alltså så tomt det är utan Charlie här hemma, typ som igår behövde jag inte ens komma hem på lunchen för att rasta han. Känns sjukt tomt alltså..  Men snart får jag ju se lill-gamm-Challe-gubben igen!! Näe, men detta semester inlägg var väl typ allt från nuet, Byebye

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *