Syskontatuering

Jajjamensan,  som rubriken lyder! Jag är så nöjd glad och allt, iallafall när det handlar om tatueringen i övrigt fall är det väl sådär, på grund en del saker som hänt. Vill inte skriva ut det här på bloggen men känner mig rätt så ledsen.. 🙁

IMG_3750IMG_3748

En syskontatuering har vi ju pratat om nu är det typ i över ett år kanske? Har då varit bestämt sedan länge. Så jag och mina två systrar har då tatuerat in varsin fyrklöver! Känns underbart att den nu är på plats. För min del sitter den på handleden för att jag vill se den jämt och varje dag. Det var nu i måndags vi tatuerade oss och innan vi for dit var vi och åt lunch hos mormor å’ morfar där vi fick en mycket god sallad med friterad fisk till!

Alltså jag var typ i chock när vi väl kom dit till tatueraren, jag som är liksom så grymt nål-rädd. Fattar inte ens att jag klarade detta! Rebecca satt och höll min hand, Jessica strök på mitt ben, medan jag satt och blundade och lyssnade på musik i en lur på: ”Rocka på- Markoolio” .. Tatueraren Ric frågade ju typ flera gånger om jag var okej.. Kändes som jag höll andan i 45 minuter, satt och försökte tänka på att jag inte hade en nål i min arm över 1000 gåner!! Men nu är det gjort fett nöjd å’ stolt över mig själv!! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *