Mitt Burträskhjärta

Roten från min barndom lever i Burträsk! Där finns verkligen allt. Alltså nu pratar vi om saker från när man var liten, stugan, barndomshemmet å’ allt. Fast barndomshemmet är inte i vår ägo, dock finns lagården kvar som tillhörde huset vi bodde i fast som står på andra sidan vägen=bredvid vår stuga..! Näe, det är bara för bra mysigt där. Snacka om att minnen levererar känslor av lycka!

IMG_3653 IMG_3685IMG_3762IMG_3712IMG_3666IMG_3668IMG_3710IMG_3690 IMG_3695 IMG_3718 IMG_3722 IMG_3723 IMG_3730 IMG_3734 IMG_3752

Har haft chansen att spendera tid med mina systrar där nu och det känns guldvärt. Har badat massor, varit ute med pappas fyrhjuling och åkt släp, käkat tacos å’ glass, sett film och bara varit. Skulle egentligen ha fiskat men eftersom Rebecca är vegetarian och världens djurvän så ville hon inte vara med. Så då blev det helt enkelt att varken jag eller Jessica for heller. Tänka sig vad tiden flyter ihop, det  känns alltid som att man har så mycket tid, men icket. Fort var det gjort så hade helgen gått och inget fiske sågs till och inte heller att pyssla på i lagården och kolla gamla saker.

Träffat farmor och farfar har man också hunnit med samt faster Veronica och hennes man Anders. Blev fika där på  lördagen (igår) i stugan. Så här ovan är då en radda bilder från ”Burträskdagarna” helt underbart! Sen tycker jag pappa är så j*kla gullig på bilden ovan, hihiii.. Näe, allt från nu! Blir väl ett inlägg sen när jag först kommer hem till Tärnaby igen! Hejs.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *