Stugan hemmet

Kom ju till Skellefteå nu i torsdags, var framme kl. ca. 12 på natten så Jessica å’ Rebecca kom och hämtade mig & Charlie på busstationen. Sen blev det att fara till pappas lägenhet här i stan för att ”övernatta”  då mamma skulle upp tidigt och jobba fredagmorgon! För att vara tyst när man kommer sådär sent på kvällen och är tröttare än trött brukar det inte vara så lätt att vara tyst nämligen. Så det blev att sova i stan som sagt!

Fredag bestod av att vi fot till Magnus & mammas stuga som numera är deras permanenta boende. Jäkligt fint där ute vid havet faktiskt! Men jag undrar över hur det är på vintern? Blev att dra och bada där vid tolv med nästan hela familjen, bara Edvin å’ Emrik som fattades som var hos deras mamma. Är så roligt att komma hem och som träffa alla så det finns inte, wiiiiiiiiiiihoooooooooooooooooooooo!! 😀

IMG_3477IMG_3438IMG_3461IMG_3489IMG_3427 IMG_3502 IMG_3532 IMG_3559 IMG_3579 IMG_3584 IMG_3610 IMG_3616IMG_3614 IMG_3634IMG_3627 IMG_3638

Till middag blev det nått som jag aldrig ätit tidigare och det är rökta räkor! Mycket spännande och gott. Det åts till Aioli, mozarellasallad, sallad, rostat bröd & potatis. Åh, vad det är kul att pröva ny mat. Typ det bästa någonsin ju! Blev även lite krocket där på kvällen då Magnus vann, Aron gav upp å’ jag å’ Jessica delade i princip sista plats. Näe, njut av bilderna så ska jag dra vidare mot pappas stuga! Hejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *