A’ la Tärnaby

Hallå! Men alltså vilken sommarvärme, helt underbart. Har inte varit såhär fint sedan jag flyttat hit, haha. Detta är alltså seriöst, jag minns när jag kom hit för att hälsa på Daniel första gången/bland första gångerna. Vi låg nere vid bryggan i Tärnafors och det var så tyst, fint och allmänt vackert. Sen när jag väl flyttat hit, fick jag sol utan regn och ingen blåst? Svaret är nej. Men nu är det då så underbart här i Tärnaby så hoppas sommaren håller i sig… 🙂

IMAG3676 IMAG3683 IMAG3684 IMAG3687 IMAG3688IMAG3693 IMAG3696 IMAG3700 IMAG3701 IMAG3711

Har badat, haft picknick, fiskat och bara myst på. Så jag tror bilderna gör rätt i sig att dem får tala för sig själv helt enkelt! Nu idag bär det av till Skellefteå för att spendera tid med min familj, känns fint det! Charlie plutten följer också med mig då Daniel jobbar. Dock ser jag inte framemot att sitta på en bussj*kel i denna värme å’ inte Charlie för den delen heller! Näe, som nämnt då får bilderna så vackert tala för sig själv om vädret osv.. Byebye

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *