Grillkväll hemma

Har grillat nu igår, eller rättare sagt Daniel har grillat. Jag har jobbat! Så när jag kom hem var det mesta fixat så då blev det grillning utav kycklingspett som är min nya favvo att grilla. Då Daniel gjorde en hemlig speciell marinad här för några veckor sedan, hehe!! 😉

IMG_3397 IMG_3401IMG_3391IMG_3400IMG_3405

Mycket hemskt gott blev det, hade som inga planer för kvällen tills D’s faster skrev på facebook då Daniel hade grattat henne att: ” Det finns äppelkaka och vin om ni vill ha.” Efter något övervägande tog vi cyklarna till Tärnafors. Väl framme såg det mörkt ut hemma hos dem. Så vi for till D’s föräldrar istället. Där dem sa att det var uppe hos en granne, så vi drog dit men ingen faster där heller. Så vi blev inbjudna där istället och satt och hade allmänt trevligt, drack vin och göttade oss!! Blev mycket trevligt trots allt, sen blev det skjuts hem då Daniel inte var i cykel-liknade bruk. Shysst nog utav Daniels bror, hehe..

Men snacka om trött dag jag haft, har ju för fasen jobbat! Nu är det bara en dag kvar av min helg dvs. (imorgon måndag.) Så nu har jag snart gjort bort min sista helg innan semestern! Känns underbart kul å’ bra, för snart får jag min ”FÖRSTA RIKTIGA SEMESTER NÅGONSIN!” Puss å’ kram å’ ha det bra, sveeeeeeeeeeeeejs

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *