Nervösa lugna dagar

Hejsan hoppsan!! Varit ledig nu igår och idag.. Så allt är som vanligt då jag är ledig onsdag-torsdag då jag jobbar helg! 😉

Haft två lugna dagar med städning och utrensning av saker som både ska till Röda Korset och släng massa rat. Känns jäkligt bra! Nått som känns mindre bra är att jag hade som tänkt träna nu idag, men orken fanns inte och inte tiden heller egentligen om det inte blir nu efter middagen, men det tror jag ju inte..

IMG_3339IMG_3364IMG_3360IMG_3346IMG_3345IMG_3344IMG_3365IMG_3352IMG_3373IMG_3378

Annars är jag sjukt nervös över att inte nu i helgen för då jobbar jag ju. Men därefter far jag till Skellefteå och spenderar lite kvalitèt’s tid med mina systrar. Men det är inte därför jag är nervös, utan för att på måndag den 14 Juli ska vi tatuera oss!!! ALLTSÅ FATTA, ÄNTLIGEN SKA SYSKONTATUERINGEN BLI AV.. Och jag då som är så nålrädd, hur i friden ska detta gå kan man ju undra? 😕 😀

Igår blev det pizza till middag, (Daniels önskan..) Var inte sådär överdrivet sugen men, ack att det blev super-gott med hemmagjord tzatsiki, mums! Vad mer att berätta? Jo, jag har ju tagit mig själv i kragen och äntligen planterat lite saker på balkongen, men om det inte varit för att D’s mamma hade haft kvar frön efter att hon planterat hade jag väl knappast farit iväg och köpt frön. Dock var det ju ett tag sedan vi köpt jorden så han har ju bara väntat på frön, haha. Sen har jag också förskaffat lite blommor på balkongen= jätte nöjd så nu hoppas jag bara jag kan ta hand om dem. Näe, nu blir’e att vända sig till köttfärsåsen. Byebye

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *