Softis & Räkor

Igår vad jag och Emelie på Mo I Rana för att köpa glass och räkor. Som rubriken lyder med andra ord. Blev några småköp bestående av en fotoram, en rolig norsk bok, ett lyckodjur som såg ut som en blandning mellan typ lama, giraff och jag vet inte allt mest vad det liknade, haha.. Sen blev det även en blomma för utomhusbruk! 🙂

IMAG3605 IMAG3608 IMAG3611 IMAG3614 IMAG3622 IMAG3624

Blev att vi for och åt på ett ställe som hette ja, säg det.. Beställde varsin pizza och det där stället var jättefint/mysigt och intrycket när man kom in var fräscht. Men fort var det mer eller mindre gjort så hade man ändrat den åsikten. Medan vi åt var allt bra liksom, fast typ näst sista biten på min pizza hittade jag ett svart kort hårstrå, BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ. Sen när vi hade ätit klart går självaste (tror det var ägaren.) servitrisen runt och sprejar toasprej i hela serveringen, alltså nu snackar vi en såndär som man ska hållla in knappen i två sekunder för en hel lägenhet ungefär. Näe, alltså allergier om man inte hade det redan innan. Och påtal om det en allergiker skulle aldrig någonsin palla det där, men nått så otrevligt, dit vill jag då inte tillbaka. Fyyyyyyyyydåå! 😕

Näe, men nu till  något trevligare.. Blev en mjukglass och alltså, det är den godaste mjukglassen jag någonsin ätit i mitt liv, kvalitè. Vill tillbaka dit snart igen bara pågrund av glassen, gräddigt god och det bästa av allt var min topping bestående av oreokakor! Efter godjäkla glassen blev det att fara och köpa ”Färska räkor” nere vid hamnen, så mums för dem blev det senare på kvällen då vi njöt av dem på Emelie’s balkong! 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *